Nu tijdelijk bij bestellingen vanaf 50 euro geen
verzendkosten
binnen Nederland.
Kies een categorie om de lijst van producten te verfijnen.
Categorieen:
Kroncong Baru (cd)

Krontjonglovers Julya Lo’ko en Erwin van Ligten keerden terug naar hun roots voor een eigentijdse interpretatie van hun culturele erfgoed. Resultaat: Kroncong Baru.

 
Prijs: € 15,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Krontjong Baru (cd)

Erwin van Ligten maakte ook een instrumentale solo-cd, eveneens getiteld Krontjong Baru. ‘Een bijzonder stukje van mezelf’, aldus Erwin in Moesson van oktober.

 
Prijs: € 15,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Speciale aanbieding!

Als u beide krontjongcd's van Julya Lo'ko en Erwin van Ligten bestelt, betaalt u geen verzendkosten!

 
Prijs: € 29,50
21st Century Rock (cd)

Something old, something new, something borrowed, something blue. Zelden sloten traditie en vernieuwing zo’n goed huwelijk als op de cd 21st Century Rock van Andy Tielman met Tjendol Sunrise. De vonken vliegen er gewoon vanaf. Andy’s reactie op de samenwerking met Tjendol Sunrise: ‘Jullie maken me jong!’

 
Prijs: € 15,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
There's always tomorrow (cd)

Hormat, adat en verregaande professionaliteit. Op hun nieuwe Indorock cd There's always tomorrow werken onze vrienden van Tjendol Sunrise dit keer samen met The Kambing Kings, nog zo'n fantastische, jonge Indorockband. There's always tomorrow bevat 14 nieuwe nummers die klinken als een klok. Instant zonneschijn.

 

 
Prijs: € 13,95
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
The way that you smile (cd)

In 2007 bracht Tjendol Sunrise zijn eerste Indorock cd uit: The way that you smile. En reken maar dat je er blij van wordt. Speciaal voor Moesson is de cd heruitgebracht!

 
Prijs: € 11,90
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Speciale aanbieding Tjendol Sunrise!

Bestel nu de drie Indorock cd's van Tjendol Sunrise voor een speciale prijs! The way that you smile, 21st Century Rock (met Andy Tielman) en There's always tomorrow (met The Kambing Kings) voor maar 39,00 euro (inclusief verzendkosten)!

 
Prijs: € 39,00
The New Moon (cd)

Eerste, dromerige, Engelstalige krontjong-cd The New Moon van het Indisch Muzikanten Collectief, verschenen in 1992. Met 12 nummers, waarvan 9 geschreven door orkestleider Eduard Sebastian. Lengte: 56 minuten

 
Prijs: € 15,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Aardse geluiden (cd)

Krontjong-cd Aardse geluiden (2002) van het Indisch Muzikanten Collectief met prachtige zang. 5 nummers met als hoogtepunt 'Schoon ver van jou'. Duur: 16 minuten.

 
Prijs: € 10,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Zonlicht (cd)

De krontjong-cd Zonlicht (2003) van het Indisch Muzikanten Collectief is extra bijzonder vanwege de 6 nummers die het ensemble in 1985 met krontjonglegende Guus Becker opnam. Totale lengte: 13 nummers, 41 minuten.

 
Prijs: € 15,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Winter Goes (cd)

De jongste krontjong-cd Winter goes (2011) van het Indisch Muzikanten Collectief. Je zou bijna gaan geloven dat 'Jessica', de klassieker van The Allman Brothers, van oorsprong een krontjongnummer is. 5 nummers. Duur: 18 minuten.

 
Prijs: € 10,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Speciale aanbieding!

Alle 4 de cd's van het Indisch Muzikanten Collectief voor een speciale setprijs! The New Moon, Aardse geluiden, Zonlicht en Winter goes voor maar 45 euro inclusief verzendkosten!

 
Prijs: € 45,00
Batavia (cd)

Met zijn instrumentale jazz-cd Batavia wilde de Amerikaanse jazzgitarist en –componist David Becker een monument oprichten voor zijn familie die de oorlog in Indië overleefde. Uitgebracht op 6 augustus 2010, precies 65 jaar na de atoombom op Hiroshima. Lengte: 13 instrumentale nummers, 68 minuten.

 
Prijs: € 19,99
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Lachen met Lien (cd)

Van een goede grap kent iedereen zijn eigen versie. En dan is er nog de versie van Tante Lien. Wieteke van Dort verzamelde de beste grappen van vrienden en kennissen en verwerkte die in haar Indische moppen. Luister naar Tante Liens verhaal over de varkensjacht of zing in badkamer of wc mee met het ‘Tjeboklied’ op haar cd Lachen met Lien. Voor de kleintjes sprak Tante Lien ook een heel mooi sprookje in: Hasj en Wietje. Parihuana en Marihuana lieten de kinderen achter in het bos, maar deze zijn natuurlijk zo slim geweest om lijntjes te trekken in de sneeuw. Net even anders dan de sprookjes die Van Dort insprak voor de Efteling, maar die kenden we toch al?

Duur: 67 minuten.

 
Prijs: € 15,00
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
James Intveld

‘If it’s real’, zei de Indische singer-songwriter James Intveld in Moesson, ‘if it’s real, people will feel it’. Die uitspraak geldt zeker voor Somewhere down the road, de prachtige country-cd van Amerindo James Intveld uit 2001. 13 eigen composities met Intvelds onmiskenbare tjap. 52 minuten. Steengoed.

 
Prijs: € 17,50
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Midtempo Dulu (cd)

De vier bandleden van Tjendol Sunrise lieten zich voor hun vierde album, Midtempo Dulu, inspireren door de laid back muziek die ze zelf graag luisteren: midtempo evergreens van eind jaren vijftig, begin jaren zestig. Het album telt tien tracks, waarvan sommigen in samenwerking met onder andere Andy Tielman. De cd is anders dan wat je misschien van deze band gewend bent, maar toch herken je er de echte Tjendol Sunrise-sound in terug.

 
Prijs: € 11,90
(exclusief € 2,00 verzendkosten)
Have Faith (cd)

De derde cd van de Amerindische singer-songwriter James Intveld, Have Faith, is een ware countryklassieker. Met oorspronkelijke en ijzersterke composities en uitgevoerd door de beste studiomuzikanten uit het Mekka van de countrymuziek, Nashville.

 

 
Prijs: € 17,50
(exclusief € 2,00 verzendkosten)